OVER ONS

Wat een plek, wat een omgeving, genoeg te doen, maar ook de pure rust en genot van het echte Franse ‘joie de vivre’.

Wij, Michel en Laura, hebben elkaar in 1996 ontmoet op een camping in de Belgische Ardennen, waar Michel werkte en Laura op vakantie was. Na gewoond en gewerkt te hebben in België, Nederland, Portugal, Australië en Frankrijk en ondertussen trotse ouders te zijn geworden van twee kinderen, besloten we het drukke stadsleven te verruilen voor de rust en natuur van een eigen camping in een prachtige omgeving.

We vielen direct voor de prachtige uitstraling en de warmte van camping Les Saules in de mooie omgeving rond Sussac.

Voorheen was dit een naturistencamping, Een ieder die ooit een naturistencamping heeft bezocht zal kunnen beamen dat deze over het algemeen op de prachtigste plekken te vinden zijn. Samen met onze twee kinderen, Levi en Adem, hebben we nu maar één doel: dit paradijs in ere houden, maar dan nu wel als zogenaamde ‘kleedcamping’. Een echte familie-camping creëren met alle comfort en rust die we zelf altijd zochten met onze kinderen, na het hele jaar hard gewerkt te hebben. Vanaf mei 2018 heten wij u met volle trots van harte welkom op onze kleine familiecamping, met 36 ruime natuurplaatsen voor tenten en caravans.

De camping wordt op ZOOVER zeer hoog gewaardeerd en wij willen deze waardering graag behouden of zelfs overtreffen. Alle voorzieningen treft u aan in de Franse authentieke uitstraling met modern comfort, goed eten en activiteiten voor u en de kinderen. Er is genoeg te doen, zoals zwemmen in een heerlijk meer met zandstrand, er is een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel maar natuurlijk vooral veel natuur en veel te doen in de omgeving.

Op Les Saules kunt u ontspannen in een pure natuurlijke omgeving met veel bloemen en dieren, zoals vroedmeersterpadden, salamanders, smaragdhagedissen, kolibrie-vlinders, ijsvogels, unieke lokale boomsoorten en vriendelijke (nacht-)dieren. ‘s Nachts kunt u bovendien genieten van de adembenemende sterrenhemel, hoort u af en toe de uilen roepen, maar is er verder absolute stilte.

2020 was een raar jaar met veel veranderingen en natuurlijk de Corona pandemie. We hebben toen besloten de camping niet te openen. Toen kwam daar de uitdaging om weer terug te keren naar Australie waar Michel een geweldige job aangeboden heeft gekregen. Dus we gaan niet zelf genieten van Les Saules maar willen graag dat de rest van de wereld dit wel kan doen. We hebben Carel Nout bereid gevonden de camping te beheren. We hebben er alle vertrouwen in dat onze vele leuke gasten weer een succesvol kampeerseizoen tegemoet gaan.

Menu